5 Science-Backed Herbal Compounds to Support Healthy Weight Loss
소개
건강과 웰빙의 또 다른 측면은 체중 감량 산업입니다. 이것은 매년 수백만 개의 제품이 생산되는 또 다른 거대한 틈새 시장입니다. 모든 보충제, 알약 또는 음료는 건강한 체중 을 설정하고 유지하는 데 도움이 되는 고유한 힘을 자랑합니다 .
그러나 몸에 가장 좋은 것이 무엇인지 이해하는 교육 없이는 체중 감량, 유지 및 삶의 질 향상이 어려울 수 있습니다. 우리는 전문가들에게 건강한 체중 감량을 지원하는 데 사용할 수 있는 5가지 과학 기반 허브 화합물 을 가져오도록 요청했습니다 .
이 다섯 가지 솔루션은 신체의 모든 종류의 시스템과 기능을 향상시키기 때문에 도움이 됩니다. 여기 그들이 생각해낸 것이 있습니다.
#1 - 호로파 – Fenugreek
새로운 건강 의식이 식단에 대해 갖는 일반적인 문제 중 하나는 식사를 중단할 때를 아는 것입니다. 이상하게 생각할 수 있지만, 자신의 몸에 귀를 기울이는 데 어려움을 겪는 사람들이 있습니다. 그들은 포만감을 느끼지 못하므로 좋아하는 것을 계속 먹습니다. 사실, 유익한 음식이라도 섭취량을 지키지 않으면 몸이 원치 않는 체중을 얻을 수 있습니다. 이것은 다이어트를 하는 모든 미국인의 77%의 문제이기 때문에 우리 전문가들은 호로파를 제안합니다.
호로파는 일반적으로 체중 관리에 사용하는 것을 생각하지 않는 일반적인 가정 향신료입니다. 그러나 그것은 당신의 몸에 매우 강력한 자원을 보유하고 있습니다. 이 과학적 연구 는 어떻게 18명의 사람들을 포커스 그룹에 넣고 식단에서 매일 8g의 호로파 섬유를 보충했는지 공유합니다. 호로파 섬유를 사용한 결과 이 사람들은 지속적으로 포만감을 느끼고 배고픔에 대한 갈망을 줄였으며 적절한 순간에 식사를 중단하게 되었습니다.
이 훌륭한 연구는 또한 호로파 종자 추출물이 사용자의 지방 섭취를 17% 감소시키는 방법을 공유합니다. 이는 개인이 더 적은 수의 칼로리를 소비했음을 의미합니다. 호로파는 향신료 외에는 거의 생각되지 않지만 건강한 체중을 유지하려는 경우 훌륭한 대체 요법이 있습니다.
#2 – 커피
미국 인구의 64%가 실제로 매일 적어도 한 잔의 커피를 마시기 때문에 이것은 대부분의 미국인에게 쉬운 일입니다. 단순한. 그러나 카페인을 섭취하는 동안 이 섭취가 신체의 신진대사를 재충전하는 데 도움이 된다는 사실을 모를 수도 있습니다.
물론 카페인을 체내로 흡수하는 다른 방법이 있지만 대안은 가당 소다 또는 기타 옵션으로 구성됩니다. 커피는 신체의 신진대사를 재충전하는 가장 좋은 방법입니다. 한 연구 에서는 커피가 신진대사의 큰 동기가 되었으며 섭취 시 신체가 더 많은 지방을 연소하는 데 도움이 되었다는 사실을 공유했습니다. 더 많은 연구 에서는 카페인이 2시간 동안 어떻게 신진대사를 16% 높일 수 있는지 알려줍니다. 그것은 더 많은 칼로리를 태우고 몸을 건강하게 유지하는 좋은 방법입니다.
커피의 또 다른 좋은 점은 몸에 이뇨 작용을 한다는 것입니다. 이것은 신진대사를 구축하고 지방 연소 잠재력을 높이는 동시에 원치 않는 폐기물과 기타 유해 물질을 몸 밖으로 유지한다는 것을 의미합니다. 커피는 아마도 당신의 삶에서 쉬운 선택일 것입니다. 과학적으로 뒷받침되는 이 콩의 효능을 얻으려면 매일 아침 블랙골드 한두 컵을 계속 마시기만 하면 됩니다.
# 3 - 카이엔 페퍼 – Cayenne Pepper
오늘날의 식량 공급에 대한 사실은 대부분이 자신이 교육과 다양한 자원에 업데이트 유지하는 중요한 이유입니다 우리 나라에서 오염된다. 당신이 몸에 넣는 음식은 살아가는 데 가장 중요한 연료 공급원 중 하나입니다. 올바른 대안을 이해하지 못하면 길을 잃고 몸이 고통을 받습니다. 가정에서 체중 감량에 대한 가능성이 낮은 또 다른 주제는 카이엔 고추이며 체중 감량 노력에 열을 가할 것입니다.
이것은 거의 생각되지 않고 사용되지 않을 수도 있지만 카이엔 고추에는 알려진 신진 대사 촉진제 및 칼로리 버너인 캡사이신이 포함되어 있습니다. 실제로, 한 과학 연구에서는 카이엔 고추의 주요 성분인 캡사이신이 어떻게 신진 대사를 증가시키고 칼로리 섭취를 줄일 수 있을 뿐만 아니라 신체의 그렐린도 감소시킬 수 있는지 공유했습니다.
그렐린은 허기를 자극하고 먹고 싶게 만드는 인체의 호르몬입니다. 실제로 식단에 카이엔 페퍼를 사용했을 때 한 번에 30명이 먹어야 하는 양을 줄이는 방법을 이 연구에서 공유했습니다. 카이엔 고추가 첫 번째 선택이 아닐 수도 있지만 요리할 때 이 향신료를 추가하는 것을 고려하십시오. 체중 감량에 도움이 되는 아름다운 효과로부터 몸이 이익을 얻는 데 많은 것이 필요하지 않습니다.
#4 - CBD 오일
현재까지 미국에서 가장 인기 있는 추세 중 하나는 CBD 산업의 성장입니다 . 칸나비디올이라고도 알려진 CBD는 대마 식물에서 발견되는 수백 가지 칸나비노이드 중 하나입니다. 일부 사람들은 대마초 가족 이름 때문에 대마와 CBD에 대해 이야기할 때 유보적이지만 대마 식물은 더 인기 있는 사촌인 마리화나 식물의 정반대입니다.
마리화나는 높은 수준의 THC와 낮은 수준의 CBD로 알려져 있는 반면, 대마초는 높은 수준의 CBD와 낮은 수준의 THC 로 알려져 있습니다. 둘 다 개인의 건강과 웰빙에 필수적이지만 개인의 목표에 따라 CBD는 체중 감량 효과도 있습니다.
칸나비디올은 신체의 면역 체계, 엔도칸나비노이드 체계, 신경계 등과 접하여 작용하여 인지 기능을 개선하고 스트레스와 불안을 완화하고 이와 같은 더 긍정적인 이점을 제공합니다. "CBD"라는 이름은 널리 알려져 있지만 다른 칸나비노이드와 테르펜도 알고 있어야 합니다. 테르펜이 신체에 도움이 되는 작용을 하는지 궁금하다면 먼저 전체 그림을 살펴봐야 합니다.
이 2018년 연구 는 CB1 수용체 작용제가 개인의 식욕을 줄이고 비만을 조절하는 데 어떻게 도움이 될 수 있는지 공유합니다. 뇌의 THC 수용체가 스스로 붙어서 사람이 "매우 배고프다"고 느끼게 할 수 있다는 것을 이해하지만, 이것은 THC가 개인에게 미치는 정신 활성 효과 중 하나입니다. 그러나 CBD는 반대입니다.
CBD는 수용체를 비활성화하지 않으며, 이 음식을 원하는 수용체를 끄도록 다른 분자에 영향을 줄 뿐입니다. 2012년의 이 동물 연구에 따르면 쥐의 CBD에 지속적으로 노출되면 실제로 식욕이 감소하는 것으로 나타났습니다. CBD 제품은 오늘 시도해야 하는 전반적인 건강 및 웰빙 경험을 위한 훌륭한 선택입니다.
#5 - 오레가노 – Oregano
오레가노는 체중 감량 및 체중 관리에 도움이 되는 고유한 잠재력과 발차기를 가진 또 다른 향신료입니다. 오레가노는 개인이 더 빨리 체중을 줄이는 데 도움이 되는 것으로 알려진 성분인 카바크롤을 함유한 다년생 허브입니다. 이 연구 에서 카바크롤 보충제는 체내 지방 합성을 조절하는 쥐 실험 대상에게 매우 큰 영향을 미치는 것으로 나타났습니다.
마지막 생각들
건강과 웰빙 그리고 평생 동안 건강한 체중을 유지하는 것과 관련하여 사용할 수 있는 제품과 보충제는 말 그대로 수천 가지입니다. 어떤 제품이 자신에게 적합한지, 어떤 제품을 피해야 하는지 확인하십시오. 지금 부엌에 몇 가지 유익한 화합물이 있을 가능성이 큽니다.
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Nutritionist and obesity: brief overview on efficacy, safety, and drug interactions of the main weight-loss dietary supplements
Table 1
Brief overview on compound, mechanism of action, main clinical studies, adverse effects, and drug interactions of the main weight-loss dietary supplements
Compound Mechanism of action Adverse effects Drug interactions Usefulness
β-glucans | Increases satiety and total gastrointestinal transit time; slow cholesterol and glucose absorption | [19] | Abdominal pain, bloating, and disturbed defecation, such as urgent diarrhea and/or episodes of chronic constipation | Interaction with immunosuppressants, non-steroidal anti-inflammatory, and antihypertensive drugs | Not significant weight loss |
Bitter orange | Increases energy expenditure and lipolysis, acts as a mild appetite suppressant | [25, 26] | Chest pain, tachycardia, anxiety, dyspnea; increases the risk for hypertension and cerebrovascular diseases when taken with stimulants such as caffeine or caffeine-containing herbs | Increase in blood levels of immunosuppressants, antiretroviral agents, drugs metabolized by the liver (CYP3A4); additive effect with antidepressant depression (MAOIs) and anti-diabetic drugs | Not enough evidence to recommend the consumption as an adjuvant in weight-loss management |
Caffeine | Stimulates thermogenesis and central nervous system, increases fat oxidation and decreases the energy intake | [32, 33] | Nausea, vomiting, tachycardia, seizures, and cerebral edema | Toxic effects for the concomitant administration of caffeine and other drugs metabolized by the CYP1A2, including selective serotonin reuptake inhibitors, antiarrhythmics, MAOIs, lithium, bronchodilators, and quinolones; decrease the effectiveness of alendronate | The effect of caffeine alone on body weight are missing and further research is needed to confirm these findings |
Calcium | Increases lipolysis and fat accumulation, decreases fat absorption by increasing fecal fat excretion | [38–41] | Constipation, increased risk of kidney stones, and interference with zinc and iron absorption | Reduces the absorption of bisphosphonates, levothyroxine, and antibiotics; induces hypercalcemia in association with thiazides cardiotoxicity in association with digoxin | Calcium supplementation did not significantly affect body weight or body fat |
Capsaicin | Increases thermogenesis and energy expenditure; enhances lipolysis in adipocytes, glycogenolysis in the liver, and fat oxidation in muscle; increases satiety by increasing GLP-1 secretion, and reduce energy intake | [46] | Gastrointestinal distress, sweating, flushing, and rhinorrhea | Interferes with antihypertensive, anti-diabetic, anti-anticoagulant drugs, and simvastatin; reduces the efficacy of drugs metabolized by CYP2C19 and CYP3A4 | Its consumption may contribute to weight management through reductions in total energy intake |
Carnitine | Increases mitochondrial β-oxidation of fatty acids and lipolysis; reduces adipogenesis | [53] | Muscle weakness in patients with uremia and seizures in those suffer of epilepsy | Decreases the effectiveness of the supplemented thyroid hormone; increases anticoagulant effects of warfarin | Its consumption may temporarily contribute to weight loss |
Chitosan | Prevents fat absorption, decreases cholesterol absorption, and increases fecal fat excretion | [60, 61] | Allergic reactions, flatulence, bloating, constipation, indigestion, nausea, and heartburn | Potential increase of the anticoagulants; reduces the absorption of fat-soluble vitamins (A, D, E, and K) | Considering the limited studies available, chitosan supplementation cannot be recommended at this time for weight loss |
Chromium | Increases the activity of insulin, regulates eating behavior, mood and food cravings, and stimulates thermogenesis | [65, 66] | Skin irritation, headaches, dizziness, nausea and vomiting, mood changes, watery stools, and weakness | Decreases the serum thyroxine concentration; aspirin and non-steroidal anti-inflammatory drugs increase the risk of adverse effects; potentiates insulin or anti-diabetic drugs | Not enough evidence to recommend the consumption as an adjuvant in weight-loss management |
Coleus forskohlii | Stimulates cAMP levels, fat oxidation, and thermogenesis, activates the hormone-sensitive lipase, reduces appetite | [71, 72] | Increased frequency of bowel movements and loose stools, headache | Decreases the effect of anticoagulant drugs; potentiates the effects of hypotensive drugs; stimulates metabolism of CYP3A substrate drugs | Not enough evidence to recommend the consumption as an adjuvant in weight-loss management |
Conjugated linoleic acid | Increases lipolysis and fatty acid oxidation in skeletal muscle, reduces lipogenesis, promotes apoptosis in adipose tissue, increases UCP-1 and energy expenditure | [79] | Abdominal discomfort and pain, constipation, diarrhea, loose stools, nausea, vomiting, and dyspepsia | Potential interactions with anticoagulant drugs | Not enough evidence to recommend the consumption as an adjuvant in weight-loss management |
Fucoxanthin | Increases energy expenditure, fatty acid oxidation and thermogenesis, inhibits adipocytes differentiation | [84] | Potential risk of thyroid disorders | No drug interactions have been reported | Considering the limited studies available, fucoxanthin cannot be recommended at this time for weight loss |
Garcinia cambogia | Exerts anorexigenic effects, stimulates fatty acid and inhibits cholesterol synthesis | [86–89] | Headache, nausea, upper respiratory tract, and gastrointestinal symptoms | Interacts with anti-diabetic, serotonin-norepinephrine reuptake inhibitors and CYP2B6 substrate drugs; increases risk of rhabdomyolysis with HMG-CoA reductase inhibitors | Garcinia cambogia did not significantly affect body weight or body fat |
Glucomannan | Promotes satiety, delays gastric emptying, and reduces small-bowel transit and cholesterol absorption | [95–97] | Abdominal discomfort, bloating, flatulence, diarrhea, loose stools, and belching and flatulence | Reduces with absorption of antihypertensives, antilipemics, antidiabetics, liposoluble vitamins and anti-obesity agents; increases the enterohepatic circulation of thyroid hormones | Not enough evidence to recommend the consumption as an adjuvant in weight-loss management |
Guar gum | Reduces dietary lipids absorption and gastric emptying, increases satiety | [100] | Abdominal pain and cramps, nausea, diarrhea, flatulence, and increased number of bowel movements | Decreases the absorption of digoxin, aspirin, paracetamol, rosuvastatin, anti-diabetic drugs, corticosteroids, and multivitamins | Guar gum did not significantly affect body weight |
Hoodia Gordonii | Suppresses appetite and adrenal steroidogenesis, exerts antinflammatory | [105] | Dizziness, nausea, disturbance of skin sensation, headache, hypertension, tachycardia, electrocardiogram abnormalities, and blood chemistry abnormalities | Interactions with anti-diabetic drugs and anticoagulants; inhibits CYP3A4 substrate drugs | Hoodia Gordonii did not significantly affect body weight |
Irvingia gabonensis | Reduces fat storage, food intake and gastric emptying; inhibits adipogenesis | [106, 109] | Headache, xerostomia, gastrointestinal complaints, sleep disorder, and flu-like symptoms | May enhance the side effects of anti-diabetic drugs and statins | Considering the limited studies available, Irvingia gabonensis cannot be recommended at this time for weight loss |
Phaseolus vulgaris | Reduces food intake, gastric emptying, carbohydrate digestion and fat storage; stimulates cholecystokinin and GLP-1 release | [110, 111] | Flatulence, constipation or soft stools and headaches | Interactions with anti-diabetic drugs and insulin | Phaseolus vulgaris supplementation showed statistically significant effects on body weight and body fat |
Pyruvate | Increases lipolysis, energy expenditure, thyroxine levels, and ‘futile’ cycling in glycolytic pathways | [116] | Gas, bloating, and diarrhea | Not available | Not enough evidence to recommend the consumption as an adjuvant in weight-loss management |
Raspberry ketone | Reduces adipogenesis, fat storage and appetite | [122] | Cardiotoxicity as well as a teratogenic effect | Interactions with anti-diabetic drugs and anticoagulants | Considering the limited studies available, raspberry ketone cannot be recommended at this time for weight loss |
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